Villa Prato
Evenimente

Rezervare telefonica

0720 444 422

Rezervare prin email

eat at prato dot ro

Evenimente

The Champagne & Sparkling Wine World Championship 2017

NINO FRANCO, vinuri spumante si prosecco din nou campion la competitia internationala The Champagne & Sparkling Wine World Championship 2017 cu trei medalii de aur si doua de argint. 

Soul Serenade la Prato!

Meniu Gourmet impreuna cu degustare vinuri Italia pe muzica celor de la Soul Serenade!

Duminica, 7 mai 2017 de la ora 18!

Va asteptam!

Roland Birr la Prato!

Discover Grill-and-Thrill concept!

Pentru ca am avut onoarea de a fi vizitati de Roland Birr, expert international in materie de food si vinuri, ne-am propus, prin intermediul acestui eveniment, ca impreuna cu voi si pentru voi să celebrăm arta gastronomiei fine, să degustam vinuri fine și să ne îmbunătățim cunoștințele culinare.

Excelenta in arta culinara!

Am participat la Culinary World Cup 2014 Luxemburg Villeroy & Boch, fiind reprezentati de catre sef Vajda Istvan, un bucatar de o adevarata valoare alaturi de o echipa de exceptie reprezentand Romania la una din cele mai mari competitii internationale de arta si maiestrie culinara. Bucatarii romani au  concurat cu prestigioasele echipe internationale care au reprezentat 54 de tari. Echipa Romaniei si-a dovedit maiestria culinara castigand medalia de bronz. Aceasta a fost formata din: Vajda Istvan - Prato, Dragos Bercea, Cioaca Cornel, Veres Istvan, Vera Maxim, Orlando Zaharia, Stefan Bercea – manager Echipa si Presedintele asociatiei nationale de bucatari.

Suntem mandri de performanta nemaipomenita a bucatarilor care au reprezentat Romania , de munca lor, de eforturile depuse si dedicate excelentei in bucatarie!

Felicitari Romania! Felicitari Vajda Istvan!

Harry Tavitian & Cserey Csaba Duo la Prato!

Restaurant Prato
Restaurant Prato
Restaurant Prato
Restaurant Prato
Restaurant Prato
Restaurant Prato