Meniu
RESTAURANT PRATO
Meniul PRATO se află într-o evoluție constantă și este îmbogățit încontinuu cu preparate inovative. Peștele și fuctele de mare proaspete, selecția de carne atent aleasă de la furnizori de excepție, pastele făcute în casă, deserturile spectaculoase precum și vasta selecție de vinuri, prosecco & frizzante vorbesc de la sine.
Cine se află în spatele scenei? Bucătarii PRATO sunt cei care scriu scenariul și regia și tot ei sunt actorii care joacă în fiecare zi în această minunată experiență care alcătuiește #PratoUniverse. Tot ei sunt aceia care înțeleg și aleg să se perfecționeze mereu și mereu. #PratoUniverse este în primul rând despre profesionalism, profesionalism desăvârșit prin participarea bianuala la cursuri de perfecționare: Academia Barilla – Parma, Basque Culinary Center – Școala culinară Basca din San Sebastian – Donostia Spania – o adevărată Facultate de gastronomie sunt câteva din specializările pe care le-au urmat bucătarii PRATO.
O dată ce ai mâncat la PRATO vei reveni mereu și mereu pentru a repeta această experiență minunată! De ce? Pentru că #PratoUniverse oferă oaspeților săi o memorabilă călătorie în lumea aromelor și a gusturilor unice.
#PratoUniverse #PratoGastronomie